HITRI KONTAKT

KONTAKT

PE: Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana 

info@indic.si 

naša ponudba

Protivlomni alarmni sistemi

INDIC

Protivlomni varnostni sistem je sestavljen iz sklopa elementov, kateri ga po segmentih sestavljajo v celoto, ki skrbi za samodejno zaznavanje neželenih dogodkov (vlom, požar) selekciji in nadzoru prehodov v pomembna območja objektov ali kot pomoč pri nadzoru posebej pomembnih področij objektov. Namenjeni so torej za varovanje oseb in premoženja, zato je pričakovana visoka stopnja zanesljivosti in učinkovitosti delovanja. Pri načrtovanju sistemov upoštevamo način življenja stranke in temu primerno prilagodimo sam sistem delovanja. Z alarmnim sistemom varujemo objekt in vršimo nadzor na objektu v času vaše odsotnosti. Za odkrivanje gibanja nezaželenih oseb v vaših prostorih, se v  sklopu alarmnega sistema  najpogosteje uporabljajo senzorji, ki zaznavajo gibanje in spremembo temperature, ki jo oddaja človeško telo v prostor. Senzorji se najpogosteje montirajo na vhodih v objekt, hodnikih (kjer preprečujejo prehod iz prostora v prostor) in v najbolj ogrožene oz. od zunaj najbolj dostopne prostore.

naša ponudba

Nudimo celovite rešitve

Zakaj nas

Skrbimo za samodejno zaznavanje neželenih dogodkov:

  • vlom
  • požar
  • izliv vode
  • uhajanje plina
  • nadzor temperature
  • avtomatizacija objekta

Tehnično varovanje je namenjeno varovanju premoženja in oseb. Protivlomni varnostni sistem je sestavljen iz sklopa elementov, kateri ga po segmentih sestavljajo v celoto. Skrbi za samodejno zaznavanje neželenih dogodkov (vlom, požar, izliv vode, uhajanje plina, nadzor temperature …).

Zaradi namembnosti je pričakovana visoka stopnja zanesljivosti in učinkovitosti delovanja. Pri načrtovanju sistemov upoštevamo način poslovanja podjetja ali bivanja oseb in temu primerno prilagodimo sistem delovanja.

Z alarmnim sistemom varujemo objekt in vršimo nadzor na objektu v času vaše odsotnosti ali varujemo »oklep« varovanega območja tudi med prisotnostjo oseb .

Za odkrivanje gibanja nezaželenih oseb v vaših prostorih, se uporabi različne senzorje, magnetne kontakte, detektorje razbitja stekla, vrtanja, vibracij, plinov, monoksida  …

Vgrajujemo samo sisteme ustrezne standardu SIST EN50131.

Dobavljamo in vgrajujemo protivlomne sistema proizvajalcev Paradox, Ksenia, Ajax, Bosch, Telenot, Honeywell, Ademco, DSC, Tecnoalarm, FBII in druge.

0 150
+

Preprečenih vlomov

0 2500
+

Zadovoljnih uporabnikov

01
Indic d.o.o.

Prilagodljivi alarmni sistemi

02
Indic d.o.o.

za vaše podjetje

povprašajte nas

Želite ponudbo?

Indic d.o.o.

Družba Indic d.o.o. je podjetje, ki ponuja celovite rešitve s področja varovanja.  Da bi dosegli osnovni cilj zagotavljanja izjemne kakovosti storitev, imamo na voljo vso potrebno tehnično podporo.

KONTAKT

OBVESTILO POSAMEZNIKOM PO 13. ČLENU SPLOŠNE UREDBE O VARSTVU PODATKOV (GDPR) GLEDE OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV PRI IZVAJANJU VIDEONADZORA