HITRI KONTAKT

KONTAKT

PE: Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana 

info@indic.si 

naša ponudba

Sestrski klic

INDIC

Schrack VISOCALL IP je nova skupna tehnološka platforma za komunikacijo, organizacijo in nego. Nov koncept IP, usmerjen v prihodnost, je temelj za internet in je zato najbolj razširjena odprta tehnološka platforma za vse komunikacijske naloge. VISOCALL IP pomeni prednostno nalogo varnosti in gospodarnosti poslovanja. Jasne prednosti zagotavljajo operaterjem precejšnjo prednost delovanja. Tehnologija omrežja IP zagotavlja največjo varnost pred okvarami in trajno razpoložljivost sistema. VISOCALL IP deluje skupaj z zunanjimi sistemi, ki uporabljajo vmesnike v svojem komunikacijskem omrežju in si izmenjuje informacije z drugimi sistemi – kot so nadzorne plošče za požarni alarm, alarmni strežniki, IP telefonija, krmiljenje KNX, Smart liberty – sistemi za dementne, DECT, pozivniki itd.

naša ponudba

Visocall sistem

Zakaj nas

Popolnoma odprt sistem navzgor proti toku VISOCALL IP v svoji osnovni obliki izvaja vse pomembne sistemske funkcije: medicinske sestre in klice, telefonske slušalke IP, sistem pametnih kartic, elektro akustične funkcije, intranet in internetne storitve za osebje in paciente ter pripravljen za pretakanje video posnetkov. IP struktura sistema omogoča tudi kombiniranje z drugimi sistemi, ki temeljijo na IP. V sklopu sestrskega klica VISOCALL IP je narejena popolna integracija sistema SmartLiberty, ki omogoča dementnim osebam klic v sili, prav tako pa se na objektih določijo cone, po katerih se osebe lahko gibajo, v primeru izhoda osebje nemudoma dobi alarm z točno lokacijo pacienta, ki je zapustil oddelek.

 

Sistem sestrskega klica omogoča popolno integracijo in kombinacijo osnovnega BUS sistema z naprednim IP sistemom.

https://www.smartliberty.ch/en_US/page/gestionerrance
Certificirano v skladu z VDE 0834

Akreditirana in neodvisna organizacija potrjuje, da VISOCALL IP
popolnoma ustreza trenutnim direktivam za klicne sisteme.

0 120
+

Trenutno opremljenih postelj

01
Indic d.o.o.

Le najboljše

02
Indic d.o.o.

za vaše podjetje

povprašajte nas

Želite ponudbo?

Indic d.o.o.

Družba Indic d.o.o. je podjetje, ki ponuja celovite rešitve s področja varovanja.  Da bi dosegli osnovni cilj zagotavljanja izjemne kakovosti storitev, imamo na voljo vso potrebno tehnično podporo.

KONTAKT

OBVESTILO POSAMEZNIKOM PO 13. ČLENU SPLOŠNE UREDBE O VARSTVU PODATKOV (GDPR) GLEDE OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV PRI IZVAJANJU VIDEONADZORA