HITRI KONTAKT

KONTAKT

PE: Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana 

info@indic.si 

naša ponudba

Kontrola pristopa

INDIC

Vgrajujemo in vzdržujemo sisteme kontrole pristopa, ki nam omogoča omejevanje vstopa v posamezne varovane sektorje in nadzor nad vstopi in izstopi posameznih oseb.

Primini sistemi nadzora dostopa FlexAir® so sestavljeni iz treh elementov: iz čitalcev, central in programske opreme. Razlikujejo se po velikosti in formatih, tako da lahko svojega sestavite v kombinaciji, kakršna najbolj ustreza vašim potrebam. Prav zato so FlexAir® najbolj prilagodljivi sistemi nadzora dostopa.

naša ponudba

Nudimo celovite rešitve

Zakaj nas

Pristopna kontrola omejuje nepooblaščen vstop,  pooblaščenim olajša vstop in hkrati omogoča popoln nadzor in kontrolo vstopov in izstopov.

Profesionalne sisteme nadzora dostopa Prima systems sestavljajo čitalec, centrala in programska oprema. Je popolnoma prilagodljiv potrebam posameznika. Nadzor je omogočen preko osebnega računalnika ali pametnega telefona. Uporabnik/administrator samostojno dodaja/odstranjuje uporabnike, omejuje delovanje v časovnih okvirjih, nadzira dejavnosti, poimenuje območja/vrata in preprosto izdela poročila.

Prednost podjetje Prima systems je prilagodljiva programska oprema, saj jo izdelamo in prilagodimo potrebam stranke.

Sistemi nadzora dostopa integrirani v protivlomne alarmne sisteme ( Paradox, Bosch ipd ). Poleg funkcije pristopne kontrole hkrati omogoča upravljanje z alarmnimi sistemi.

Kot medij za evidentiranje se lahko uporablja kartica prazna/tiskana, obesek TAG, biometrija, koda…

Vgrajujemo samo sisteme ustrezne standardu SIST EN50133.

Dobavljamo in vgrajujemo pristopno kontrolo proizvajalcev Prima systems, Paradox, Bosch in druge.

Smo pooblaščeni monterji in integratorji sistemov Prima: https://primasystems.eu/

0 15000
+

Uporabnikov

0 500
+

Vgrajenih sistemov

01
Indic d.o.o.

Le najboljše

02
Indic d.o.o.

za vaše podjetje

povprašajte nas

Želite ponudbo?

Indic d.o.o.

Družba Indic d.o.o. je podjetje, ki ponuja celovite rešitve s področja varovanja.  Da bi dosegli osnovni cilj zagotavljanja izjemne kakovosti storitev, imamo na voljo vso potrebno tehnično podporo.

KONTAKT

OBVESTILO POSAMEZNIKOM PO 13. ČLENU SPLOŠNE UREDBE O VARSTVU PODATKOV (GDPR) GLEDE OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV PRI IZVAJANJU VIDEONADZORA