HITRI KONTAKT

KONTAKT

PE: Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana 

info@indic.si 

naša ponudba

Varnostna megla

INDIC

Sistem varnostnega dima sproži alarmna naprava, ko zazna vlom. Na določenem delu objekta, ali v prostoru kjer so vredni predmeti se v eni minuti nabere do 700 m3 dima, ki dejansko prepreči storilcem da bi odnesli vrednejše predmete, saj je vidljivost v prostoru manjša od 10 cm.

naša ponudba

Uporaba

Zakaj nas
  • Vstopna enota, izstopna enota, domofonski sistem
  • Lokali (zlatarne, urarne, butiki, trgovine,…)
  • Banke, pošte
  • Kioski
  • Stanovanjske hiše

Varnostna megla je idealen pripomoček klasičnemu tehničnemu varovanju, saj vlomilcem v trenutku onemogoči vidljivost v prostoru. Sistem varnostne megle sproži interna alarmna naprava ali obstoječi varnostni sistem.  Ob sprožitvi alarma se sprošča gost dim s hitrostjo 700 m3 / minuto.  Ustvari se okolje, kjer je vidljivost v prostoru manjša od 10 cm. Za dodatno oviro se v prostor lahko namesti stroboskopsko svetilko.

Sistem varnostne megle ne potrebuje vzdrževanja in ima dolgo življenjsko dobo. V primeru sprožitve se zamenja samo polnilo.

Generator megle je primeren za uporabo v vsakem okolju, saj dim ni škodljiv za zdravje ljudi ali živali in ne pušča sledov v prostoru.   Ustreza evropskemu standardu SIST EN-50131-8 .

0 100
+

Vgrajenih sistemov

0 50
+

Preprečenih vlomov

01
Indic d.o.o.

Le najboljše

02
Indic d.o.o.

za vaše podjetje

povprašajte nas

Želite ponudbo?

Indic d.o.o.

Družba Indic d.o.o. je podjetje, ki ponuja celovite rešitve s področja varovanja.  Da bi dosegli osnovni cilj zagotavljanja izjemne kakovosti storitev, imamo na voljo vso potrebno tehnično podporo.

KONTAKT

OBVESTILO POSAMEZNIKOM PO 13. ČLENU SPLOŠNE UREDBE O VARSTVU PODATKOV (GDPR) GLEDE OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV PRI IZVAJANJU VIDEONADZORA