HITRI KONTAKT

KONTAKT

PE: Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana 

info@indic.si 

naša ponudba

Letalska šola

INDIC

V sklopu letalske šole izvajamo usposabljanja varnostnih preglednikov (screener-jev) na javnih letališčih v RS z usposobljenim inštruktorjem ( Aviation Security Course Instructors ) in odobrenim programom izobraževanja varnostnih preglednikov, skupaj s priročniki namenjenimi kandidatom na izobraževanju.

naša ponudba

Izvajamo program usposabljanja

Zakaj nas

Izvajamo program usposabljanja, izvajanja preverjanja znanja ( izpitov ) in izdajanja Potrdil o opravljenih izobraževanjih in izpitih za varnostne preglednike na javnih letališčih v republiki Sloveniji, v skladu z 56. in 57. člena Zakona o letalstvu (Uradni list RS, št. 81/10 – ZLet-UPB4 z dne 15.10.2010)

Letalska šola, inštruktor in program izpolnjujejo zahteve EU regulative na področju Varovanja civilnega letalstva (AVSEC), tj. Uredbo (ES) št. 300/2008, izvedbeno Uredbo (EC) št. 185/2010, ICAO standardov in priporočil iz Aneksa 17 – Varovanje, ICAO Doc. 8972 in ECAC doc. 30 ter  Skupnih letalskih predpisov, saj zagotavljamo ustrezni prostor z ustrezno tehnično opremo za izvajanje učnega procesa za varnostne preglednike, zaposlujemo certificiranega inštruktorja, ki je izdelal program izobraževanja, skupaj z ustreznim številom priročnikov.

Letalska šola je licencirana s strani CAA (Javna agencija za civilno letalstvo RS)

Inštruktor ima certifikat usposobljenega inštruktorja, izdan s strani ADRIA flight career centra

01
Indic d.o.o.

Le najboljše

02
Indic d.o.o.

za vaše podjetje

povprašajte nas

Želite ponudbo?

Indic d.o.o.

Družba Indic d.o.o. je podjetje, ki ponuja celovite rešitve s področja varovanja.  Da bi dosegli osnovni cilj zagotavljanja izjemne kakovosti storitev, imamo na voljo vso potrebno tehnično podporo.

KONTAKT

OBVESTILO POSAMEZNIKOM PO 13. ČLENU SPLOŠNE UREDBE O VARSTVU PODATKOV (GDPR) GLEDE OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV PRI IZVAJANJU VIDEONADZORA