HITRI KONTAKT

KONTAKT

PE: Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana 

info@indic.si 

naša ponudba

OTS Sistemi

INDIC

OTS  ( Operating training system ) je strokovno usposabljanje rentgenskih operaterjev na področju letalstva. Osebje, ki upravlja rentgenski aparat oziroma sisteme za odkrivanje eksploziva se mora periodično usposabljati ( * ).   V primeru našega računalniškega usposabljanja morajo RTG operaterji opravljati usposabljanje in preizkuse v prepoznavanju slik. Uporablja se knjižnica slik, ki vsebuje najmanj tisoč  slik najmanj 250 različnih nevarnih predmetov, pri čemer je vsak predmet prikazan v več različnih položajih. Med usposabljanjem in preskusi se slike iz knjižnice izbirajo nepredvidljivo. E-learning program OTS Tutor,  je bil razvit na 10 različnih težavnostnih nivojih. Vsak nivo sestoji iz desetih lekcij s po šestdesetimi slikami. Od slednjih jih vsebuje v vsaki lekciji po petdeset  nenevarnih in deset  nevarnih predmetov v prtljagi.  Težavnostno – nivojsko razviti program usposabljanja OTS Tutor z mehanizmom poročanja, omogoča nadzorniku-inštruktorju odličen pregled nad uspehom vseh kandidatov na usposabljanju. OTS Tutor računalniški oz. e-learning program uporablja originalne RTG slike iz naprav Smiths Heimann. Na ta način ne prihaja do izgube kvalitete slike, saj so vse uporabljene slike na OTS simulatorjih prikazane v IQS2 (standard kvalitete slike 2), kar pomeni, da gre za resničnostni RTG simulator.

naša ponudba

OTS Tutor

Zakaj nas

OTS Tutor oblikuje individualne učne ure, ki so prilagojene nivoju obvladovanja vsakega posameznega RTG operaterja. Vsak RTG operater začne z usposabljanjem na težavnostnem nivoju ena (1). Da bi lahko napredoval na naslednji težavnostni nivo, se od njega zahteva vnaprej določen prag uspešnosti za prejšnji predelani težavnostni nivo. Po zaključku vsakega težavnostnega nivoja dobi kandidat poročilo o času in rezultatu, ki ga je dosegel pri njegovi predelavi.  Za predelavo vseh desetih težavnostnih nivojev  je skupno potrebnih dvajset ur usposabljanja.

*Pravna podlaga: Uredba (ES) št. 300/2008 Evropskega parlamenta in Sveta, (Priloga: Poglavje 11, Točka 11.1 in 11.3), Uredba Komisije (EU) št. 185/2010 (Priloga: Poglavje 11, Točka 11.4).

0 2000
+

Preprečenih dogodkov

0 10
+

Trenutnih sistemov za detekcijo

01
Indic d.o.o.

Le najboljše

02
Indic d.o.o.

za vaše podjetje

povprašajte nas

Želite ponudbo?

Indic d.o.o.

Družba Indic d.o.o. je podjetje, ki ponuja celovite rešitve s področja varovanja.  Da bi dosegli osnovni cilj zagotavljanja izjemne kakovosti storitev, imamo na voljo vso potrebno tehnično podporo.

KONTAKT

OBVESTILO POSAMEZNIKOM PO 13. ČLENU SPLOŠNE UREDBE O VARSTVU PODATKOV (GDPR) GLEDE OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV PRI IZVAJANJU VIDEONADZORA