HITRI KONTAKT

KONTAKT

PE: Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana 

info@indic.si 

naša ponudba

Odvod dima in toplote

INDIC

Namen sistema je zaščita evakuacijskih poti, iz katerih se v primeru požarnega alarma avtomatsko sproži odpiranje odprtin za oddimljanje, skozi katere se iz objekta odstrani dim in toploto.

naša ponudba

V primeru požara

Zakaj nas

V primeru požara HAUTAU SHEV sistemi zagotavljajo, da se ob alarmu dim in toplotno prezračevanje aktivirajo čim hitreje. Sisteme lahko sprožijo detektorji dima ali toplote ali požarne tipke. Priključene so lahko tudi alarmne sirene in bliskovke. Nadzorne plošče za dim in toploto HAUTAU delujejo z napetostjo 24 V za zaščito ljudi in premoženja. Zahvaljujoč modularni zasnovi ponujajo prilagojene možnosti nadzora in jih je mogoče kadar koli razširiti. Če so potrebna popravila, je mogoče module zamenjati posamično. 72-urno napajanje v sili zagotavlja optimalno varnost.

0 30
+

Zadovolnih strank

0 30
+

Trenutnih sistemov za detekcijo

01
Indic d.o.o.

Stabilni sistemi za odvod dima

02
Indic d.o.o.

za vaše podjetje

povprašajte nas

Želite ponudbo?

Indic d.o.o.

Družba Indic d.o.o. je podjetje, ki ponuja celovite rešitve s področja varovanja.  Da bi dosegli osnovni cilj zagotavljanja izjemne kakovosti storitev, imamo na voljo vso potrebno tehnično podporo.

KONTAKT

OBVESTILO POSAMEZNIKOM PO 13. ČLENU SPLOŠNE UREDBE O VARSTVU PODATKOV (GDPR) GLEDE OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV PRI IZVAJANJU VIDEONADZORA